watercolor-hand-drawn-abstract-artistic-blue-red-brush-stroke-with-strains-isolated-on-whi

LINE-UP 2021

IMG_3095.JPG

Admira ThunderPussy

Admira ThunderPussy, har sedan 2013 med sin vassa tunga och oförlåtande humor visat, i allt från framträdanden över hela Europa till egenproducerade shower, hur mångfacetterat dragshow kan vara. Hon är en artist som kan allt. 

 


2017 tog hon emot priset "Årets Drag" på QX gaygala efter att ha varit nominerad fyra år i rad och 2020 var det sjunde året i rad som Admira nominerades. 

Ella Hedström - Pop

Ella Hedström var en av Idol 2020's färgstarkaste deltagare och erövrade många musikhjärtan under sin tid där och slutade på en sjundeplats. Hon fick också, inte helt oväntat, den första livbojen i Idols historia - way to go Ella! Just nu jobbar hon på sitt uppkommande album. Vi väntar med spänning på releasen! Den 24/7 intar Ella Hedström annorlundas scen med ett gäng covers - både sårbart och ös. Det här kan inte annat än bli riktigt mäktigt!

ellahedstrom.jpeg
thumbnail_shahrukh.jpeg

DJ Shahrukh - DJ

Med ett ursprung från Pakistan erbjuder DJ Shahruhk en vid repertoar av EDM med en etnisk twist. Utöver 15 yrkesverksamma år som DJ har han också producerat 2019 års listetta på BBC Asian Network. Det här är en DJ du lägger på minnet - han har rykte om sig att ge mersmak!

Kông - Pop

Med skön stämma och ett gäng sköna låtar av legender som Stevie Wonder i repertoaren levererar Kông en djupt soulig live-upplevelse .
Visste du förresten att liksom The Annorlunda Exhibition vill Kông lyfta människor som vågar göra sin grej och driver sitt brand ICYC (If I Can, You Can)? Coolt, eller hur?

IMG_3401.jpeg

DJ Kjell - Hiphop

"Kjell, DJ Kjell, innercity utekväll" - alla som har hört DJ Kjells medryckande track "Kjellsortera Mera" hör nog dessa ord i huvudet emellanåt. Med sin östgötska dialekt och miljön på agendan tar han över scenen på Annorlunda den 24/7 och räddar världen - en pantburk i taget.

thumbnail_kjell.jpeg
thumbnail_blaka.jpeg

Blaka - Hiphop

Det här kan vara en av de mest spännande nytillskotten på den Svenska Hiphop-scenen. Blaka väljer att vara anonym och har mask både när han framträder och på sociala medier - fokus ligger inte på honom utan på skapandet. Han vill göra musik som berör på djupet och drar inspiration från sin uppväxt och vad han bevittnar i sin vardag. Idag är han i färd med att släppa ny musik - garanterade bangers. Håll i er när Blaka intar scenen för han kommer att lyfta taket!

Ludvig Häger - Poetry Slam

Ludvig Häger drömmer om en värld där människor som inte har kraft eller inflytande nog ges retoriska verktyg för att kunna berätta om och övertyga med sina erfarenheter och därigenom ges möjlighet att förändra och påverka. Som en återkommande kraft på Poetry Slam scenen är Ludvig ett spännande inslag på årets festival. Han kommer att berätta om poetry slam, ungdomssatsningen Free Zone mot utanförskap och läsa några av sina egna verk. 

thumbnail_ludvighager.jpeg
thumbnail_intisegura.jpeg

Inti Segura - Flamencogitarrist

Inti Segura började spela gitarr som 14-åring och har sålt sin själ till flamencon. Den 24/7 intar Inti Segura scenen på Annorlunda, toner du helt klart inte hör ofta och inte får missa!

Trayce - EDM

Gillar du euforisk house? Då är Trayce ett framtidslöfte att hålla ögonen på: han har både drivet och talangen som krävs för att ta sig fram i musikbranschen. Den 24/7 intar han scenen på Annorlunda Exhibition och han kommer att skapa ATMOSFÄR!

thumbnail_trayce.jpeg
thumbnail_filipmaras.jpeg

Filip Maras - Rock/pop/elektro

Filip "Mari" Maras blandar skamlöst rock med toner av pop och electronica. Med sin originella musikstil och sin elgitarr är Mari ett spännande musikinslag och en liveupplevelse att se framemot på The Annorlunda Exhibition.

Kris Lempiäinen - Rock/EDM

Med en bakgrund som student på Kungliga Musikhögskolan besitter Kris en bredd som lyser igenom i hans musik. När han kliver upp på scen hos oss den 24/7 kan du förvänta dig något utöver det vanliga. Han beskriver sin musik själv som musik som utforskar gränslandet mellan hårdrock och den elektroniska världen; musik som skulle passa lika bra i ett Doom TV-spelssoundtrack som på Stockholms klubbar.

thumbnail_IMG_3439.jpeg