top of page
watercolor-hand-drawn-abstract-artistic-blue-red-brush-stroke-with-strains-isolated-on-whi

LINE-UP 2022

Admira ThunderPussy

Admira ThunderPussy, har sedan 2013 med sin vassa tunga och oförlåtande humor visat, i allt från framträdanden över hela Europa till egenproducerade shower, hur mångfacetterat dragshow kan vara. Hon är en artist som kan allt. 

 


2017 tog hon emot priset "Årets Drag" på QX gaygala efter att ha varit nominerad fyra år i rad och 2020 var det sjunde året i rad som Admira nominerades. 

IMG_3095.JPG
thumbnail_shahrukh.jpeg

DJ Shahrukh - DJ

Med ett ursprung från Pakistan erbjuder DJ Shahruhk en vid repertoar av EDM med en etnisk twist. Utöver 15 yrkesverksamma år som DJ har han också producerat 2019 års listetta på BBC Asian Network. Det här är en DJ du lägger på minnet - han har rykte om sig att ge mersmak!

Kông - Pop

Med skön stämma och ett gäng sköna låtar av legender som Stevie Wonder i repertoaren levererar Kông en djupt soulig live-upplevelse .
Visste du förresten att liksom The Annorlunda Exhibition vill Kông lyfta människor som vågar göra sin grej och driver sitt brand ICYC (If I Can, You Can)? Coolt, eller hur?

IMG_3401.jpeg
thumbnail_kjell.jpeg

DJ Kjell - Hiphop

"Kjell, DJ Kjell, innercity utekväll" - alla som har hört DJ Kjells medryckande track "Kjellsortera Mera" hör nog dessa ord i huvudet emellanåt. Med sin östgötska dialekt och miljön på agendan tar han över scenen på Annorlunda den 24/7 och räddar världen - en pantburk i taget.

Ludvig Häger - Poetry Slam

Ludvig Häger drömmer om en värld där människor som inte har kraft eller inflytande nog ges retoriska verktyg för att kunna berätta om och övertyga med sina erfarenheter och därigenom ges möjlighet att förändra och påverka. Som en återkommande kraft på Poetry Slam scenen är Ludvig ett spännande inslag på årets festival. Han kommer att berätta om poetry slam, ungdomssatsningen Free Zone mot utanförskap och läsa några av sina egna verk. 

thumbnail_ludvighager.jpeg
bottom of page